2 gedachten over “Bericht achterlaten?”

  1. Jeroen Hemmer

    Ik hoop dat de focus niet alleen komt te liggen op een herbestemming van de kerk op zich, maar dat er ook breder wordt gekeken.
    Ik heb het dan over de pastorie en de woning die nu nog commercieel verhuurd wordt, de aula en over het kerkplein en het stukje grond waar nu nog de kerstdennen staan en niet te vergeten De Veelboer. Daar moet ook naar worden gekeken. Als er nieuwe gebruikers van het kerkgebouw komen , dan moet er ook worden afgesproken wat er met het kerkplein gebeurd, wie mag er gebruik van maken. Dit omdat het kerkhof wel bij de parochie blijft en er ook gebruik wordt gemaakt van de aula. loop er maar eens een keer rond, dan begrijp je wat ik bedoel.
    maar we hebben gelukkig nog een paar jaar, dus dat gaat met al onze wijsheid vast lukken. Groetjes, Jeroen Hemmer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *